Laddar museum...

Hitta hit

Flygvapenmuseum ligger på Carl Cederströms gata 2 i Malmslätt, cirka sju kilometer väster om Linköpings centrum.

Med bil

Kommer du med bil från E4 tar du avfart 111 och följer skyltar mot Linköping (inte mot Motala). Följ de brunvita skyltarna som visar vägen till Flygvapenmuseum.

Med tåg och buss

Linköpings resecentrum med centralstation och bussterminal har goda förbindelser med många delar av Sverige. På SJ:s webbplats hittar du tågtider och priser. 

Från resecentrum kan du åka med buss 6, med riktning Malmslätt, till museet. Hållplatsen heter Flygvapenmuseum och resan tar omkring 20 minuter. Se Östgötatrafikens webbplats för busstider, priser och information om hur du betalar för din resa. Observera att det inte går att betala kontant på stadsbussarna i Linköping.

GPS-koordinater

58 24.626N - 15 31.409E

alternativt

58,4102122 - 15,5237771

Parkering

Vid Flygvapenmuseum finns en stor besöksparkering för bussar, bilar och motorcyklar. Här kan du parkera gratis, förutom under vissa större evenemang som kräver parkeringsvakter. Tyvärr så har vi, under 2018, fått stänga ställplatsen för husbilar och husvagnar på grund av obehörigt nyttjande. 

Är du rörelsehindrad och har handikapptillstånd kan du parkera på någon av de två parkeringsplatserna intill Flygvapenmuseums entré. Det går att köra bil ända fram till entrén för av- och påstigning.

 

När vi nu öppnar upp museets verksamhet igen, så har vi vidtagit åtgärder i syfte att begränsa smittspridningen avseende coronaviruset. Detta för att skapa en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som besökare. Läs mer om ert Trygga besök här.