Inställt

Aurora 20

- försvarsmaktens övningsserie fortsätter

Med anledning av myndigheternas rekommendationer angående Covid-19 ställer Flygvapenmuseum in föredraget. Ni som har förköpt biljetter via Tickster kommer att få en automatisk återbetalning, biljetter förköpta på plats återbetalas i receptionen. Flygvapenmuseum kommer att hålla stängt för besökare på obestämd tid från och med tisdagen den 24 mars. Om ni vill återköpa biljetter i receptionen efter detta datum så ber vi er att kontakta cecilia.carlsson@flygvapenmuseum.se, så löser vi det!

Vi beklagar att vi måste ställa in aktiviteter, men hoppas att ni har förståelse.

Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt datum så småningom!

I maj månad 2020 kommer den andra stora försvarmaktsövningen i serien ”AURORA-övningar” att gå av stapeln. I år genomförs övningen i södra Sverige, närmare bestämt i Blekinge och Skåne.

Återigen samlas hela Försvarsmakten till en gemensam övning – denna gång med det övergripande målet ”uthållighet”! Övningen, som inleds den 11 maj, är 25 dagar lång varav de första 15 dygnen bedrivs i södra Sverige. Övningen genomförs under det stora ”Totalförsvaråret 2020” och har koppling till uppbyggnaden av det svenska totalförsvaret.

Major Peter Hagsköld (som tidigare berättat om Aurora 17) gästar Flygvapenmuseum igen och berättar om planeringen inför AURORA 20.

Begränsat antal platser. Säkra din plats via www.tickster.se eller i museets reception.

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!