Föredrag

På besök i Stig Lindbergs värld

price Pris: 100 kr från och med 19 år.

Med anledning av myndigheternas rekommendationer angående Covid-19 ställer Flygvapenmuseum in föredraget. Ni som har förköpt biljetter via Tickster kommer att få en automatisk återbetalning, biljetter förköpta på plats återbetalas i receptionen. Flygvapenmuseum kommer att hålla stängt för besökare på obestämd tid från och med tisdagen den 24 mars. Om ni vill återköpa biljetter i receptionen, efter detta datum så ber vi er att kontakta cecilia.carlsson@flygvapenmuseum.se, så löser vi det!

Vi beklagar att vi måste ställa in aktiviteter, men hoppas att ni har förståelse.

Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt datum så småningom!

 

Ny föredragsserie: "På besök!"

Med koppling till Flygvapenmuseums folkhemsmiljöer utforskar vi hur staden och hemmet utvecklades i Sverige under 1940-90-talet. Under våren besöker vi 50-talet med tre föredrag på temat.

Formgivaren Stig Lindberg präglade mer än någon annan det svenska folkhemmet med sina mönster och serviser. Och det var på 50-talet som han stod på topp. Då köade journalisterna till hans och hustrun Gunnels hem i Gustavsberg, inrett enligt tidens och Stigs stilideal. Författaren Anna Larsdotter berättar om Stig Lindbergs liv, hans hem och hans konst.

Begränsat antal platser. Säkra din plats genom att förboka via www.tickster.se eller i museets reception.

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!