Konferenslokaler

Flygvapenmuseums utställningsmiljö tillsammans med modernt utrustade konferenslokaler erbjuder goda möjligheter för ett lyckat arrangemang.

I samtliga konferenslokaler finns alltid vatten, frukt, godis, block och pennor till alla deltagare.

Hörsalen The Saab Wing

Flygvapenmuseums hörsal erbjuder flexibel möblering och upphöjd scen bakom en ridå av textilkonstnären Petter Hellsing. Möblerat i biosittning finns kapacitet för 175 personer. I lokalen finns all teknik som krävs för en konferens: projektor, dator, dokumentkamera och högtalarsystem med handhållen mikrofon och två myggor. 

Ordersalen

Nära science centret Flyglabbet ligger sammanträdesrummet Ordersalen med plats för 24 personer i styrelsesittning . Möbleringen är flexibel med flera sammansatta, mindre bord. Rummet är utrustat med en interaktiv projektorlösning och högtalarsystem. En ordersal är traditionellt ett rum där chefen för ett militärt förband samlar sina officerare för att ge order.

Heinerstamrummet

Detta är museets minsta grupprum med plats för fyra till sex personer. Heinerstamrummet ligger i Flygvapenmuseums bibliotek, och lämpar sig väl för ostörda samtal. Rummet har fått sitt namn efter Gunnar Heinerstam som av kärlek till flyget testamenterade sin kvarlåtenskap till museet.

 

Bokning

E-post: gruppbokning@flygvapenmuseum.se
Telefon: 013-495 97 14

Gruppbokningen nås säkrast måndagar till fredagar klockan 9:30-11:00, men du är givetvis välkommen att ringa när som helst på vardagar.

Länkar till andra sidor med relaterad information