Teambuilding

Behöver du och dina kollegor byta miljö och ta en kreativ paus? Boka aktiviteter för teambuilding på Flygvapenmuseum. Aktiviteterna kan bokas som komplement till ett konferensbesök, men också som en separat bokning för arbetslaget eller kompisgänget. Eller varför inte under möhippan eller svensexan?

Aktiviteter

  • Mångkamp. Kampen står mellan olika lag som utmanar varandra i pilottester, nörd-quiz och flygdesignande.
  • Poängjakt. Slå era kloka huvuden ihop och sök efter de rätta svaren som gömmer sig i Flygvapenmuseums utställningar. Receptet för ett vinnande resultat består av lika delar snabbhet, list, allmänbildning och samarbetsförmåga.
  • Bygg och flyg. Varje lag designar en rymdraket. Därefter är det upp till bevis vid avfyrningsrampen. Har er raket vad som krävs för att slå Flygvapenmuseums uråldriga raketrekord? Finalen sker utomhus.
  • Skaparverkstad från folkhemmet. Dela en nostalgikick med dina kollegor eller kompisar genom att frossa i garnbollar, pärlplattor och potatistryck.

Aktiviteterna pågår under 45-90 minuter, beroende på aktivitet och antal personer. Alla aktiviteter är utvecklade av museets pedagoger.

Priser

Under museets ordinarie öppettider 3 000 kronor inklusive material.
Utanför museets ordinarie öppettider 4 000 kronor inklusive material.

Alla priser är exklusive moms och gäller för grupper om maximalt 25 personer. Är ni fler deltagare kan vi skräddarsy olika paket till er.

Kontakt

E-post: gruppbokning@flygvapenmuseum.se
Telefon: 013-495 97 14

Gruppbokningen nås säkrast måndagar till fredagar klockan 9:30-11:00, men du är givetvis välkommen att ringa när som helst på vardagar.

Länkar till andra sidor med relaterad information