Mat och dryck

Till Restaurang och Café Calle C behöver du inte boka en slottid - du kan äta lunch eller ta en fika i samband med ditt museibesök, eller besöka Calle C enbart för lunch och fika.

Restaurang och Café Calle C

Flygvapenmuseums lunchrestaurang Calle C erbjuder dagens lunch med en handfull omsorgfullt tillagade rätter att välja mellan, inklusive ett vegetariskt alternativ. Här finns också en barnmeny med välkända favoriter för de små och ett mindre utbud av bakverk och sötsaker. Restaurangen är döpt efter Sveriges första pilot, den så kallade flygbaronen Carl Cederström. Den drivs av företaget Gastromix.

All mat är i möjligaste mån tillagad av ekologiska och närproducerade råvaror, för miljön och för den goda smakens skull. Signaturrätten är en saftig vildsvinswallenbergare serverad med lingon och gröna ärtor. Har du en allergi eller intolerans? Fråga gärna kökspersonalen om innehållet i rätter och bakverk.

Lunchmenyn hittar du här!

Öppettider:

Måndag-tisdag Stängt | Onsdag-söndag 10:00-16:00 | Lunch 11:00-14:00

 

Matsäcksyta

På grund av ombyggnation kan vi inte erbjuda matsäcksyta inomhus. Om ni är hungriga finns restaurang Calle C (förbokas vid sällskap över 10 personer).

Sommartid finns det också bord och bänkar utomhus framför museibyggnaden. Där är du välkommen att slå dig ner och äta din matsäck. Tillgång i mån av plats. Det är inte tillåtet att äta och dricka i utställningarna i övrigt.

Kontakt

Välkommen att kontakta restaurang Calle C.

E-post: bokning@gastromix.se
Telefon: 010-401 67 57