Lediga jobb

Vill du arbeta på museum?

Om det finns några lediga anställningar inom Statens försvarshistoriska museer (SFHM) med placering på Flygvapenmuseum, så visas de här nedanför. Välkommen med din ansökan!

Du kan följa pågående rekryteringar på SFHM:s webbplats.

...............................................................................................

Statens försvarshistoriska museer söker redovisningsansvarig

Arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig vid SFHM bidrar Du till goda förutsättningar och stöd för en verksamhet och ekonomi i balans som uppfyller externa regelverk och behov av effektiv ekonomistyrning. I rollen ligger att bygga upp, utföra och uppdatera regelbundna och kvalitetssäkrade rutiner för bokföring, avstämning och rapportering. Stabschefen är din chef men du rapporterar verksamhetsmässigt till ekonomiansvarig.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till jobb@sfhm.se, märkt dnr. 340-2.3.9/19, senast den 17 november 2019. Ansökan ska innehålla CV och en kort presentation av dig själv.

 

SFHM strävar efter att ha en jämn könsfördelning, ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vid din ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning inom personuppgiftsområdet. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Du kan läsa mer här www.sfhm.se/om-oss/personuppgifter/

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!