Lediga jobb

Vill du arbeta på museum?

Om det finns några lediga anställningar inom Statens försvarshistoriska museer (SFHM) med placering på Flygvapenmuseum, så visas de här nedanför. Välkommen med din ansökan!

Du kan följa pågående rekryteringar på SFHM:s webbplats.

...............................................................................................

Dnr 306:1-2.3.9/18
Flygvapenmuseum söker en serviceinriktad drifttekniker
Vi söker dig med gymnasiekompetens med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande, alternativt YH-utbildning mot drift eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har god förmåga att kommunicera och är kreativ och social. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga och kan arbeta såväl i grupp likväl som individuellt. Du måste gilla och klara av att arbeta när det är liv och rörelse i din arbetsmiljö.

Här kan du läsa mer om jobbet.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till jobb@sfhm.se, märkt dnr. 306-2.3.9/18 senast den 20 september 2018. Ansökan ska innehålla CV och en kort presentation av dig själv.

...............................................................................................

Dnr 307:1-2.3.9/18
Utställningsproducent på Flygvapenmuseum
I nära samarbete med kollegor på Flygvapenmuseum och inom myndigheten arbeta med planering och genomförande av utställningar. Att se till att utställningarna alltid är i gott skick och arbeta med förbättringar är också viktiga uppgifter. Flygvapenmuseums utställningsverksamhet täcker in ett brett område vilket gör att även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Här kan du läsa mer om jobbet.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till jobb@sfhm.se, märkt dnr. 307:1-2.3.9/18 senast den 27 september 2018. Ansökan ska innehålla CV och en kort presentation av dig själv.

...............................................................................................

Dnr 226:1-2.3.9/18
Medarbetare i reception och butik på Flygvapenmuseum
Vid ansökningstidens slut hade 70 ansökningar inkommit till myndigheten. På grund av semestertider och det stora antalet inkomna ansökningar kan urval för intervju göras först under vecka 30. Aktuella personer kontaktas då och bjuds in till intervjuer som genomförs under vecka 34 och 35.

 

 

SFHM strävar efter att ha en jämn könsfördelning, ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vid din ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning inom personuppgiftsområdet. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Du kan läsa mer här www.sfhm.se/om-oss/personuppgifter/

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!