Lediga jobb

Vill du arbeta på museum?

Om det finns några lediga anställningar inom Statens försvarshistoriska museer (SFHM) med placering på Flygvapenmuseum, så visas de här nedanför. Välkommen med din ansökan!

Du kan följa pågående rekryteringar på SFHM:s webbplats.

...............................................................................................

Föremålsregistrerare till Flygvapenmuseum
SFHM är en statlig myndighet under Kulturdepartementet som har till uppgift att sprida kunskapen om det svenska försvaret genom tiderna och om försvarets roll i samhällsutvecklingen. I SFHM ingår Flygvapenmuseum, Armémuseum, staben för Utveckling och stöd samt Försvarets traditionsnämnd. Verksamheten är i huvudsak lokaliserad till Stockholm och Linköping och har ca 75 anställda. För mer information om myndigheten: www.sfhm.se.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att arbeta med registrering av föremål. Även inventering, fotografering och digitalisering av föremål ingår i arbetsuppgifterna. Att medverka i planeringen och genomförande av insatser i magasinen ingår i arbetsuppgifterna samt att delta i uppordning och vård av föremålssamlingen.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till jobb@sfhm.se, märkt dnr. 114-2.3.9/20, senast den 17 april 2020. Ansökan ska innehålla CV och en kort presentation av dig själv.

 

SFHM strävar efter att ha en jämn könsfördelning, ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vid din ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning inom personuppgiftsområdet. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Du kan läsa mer här www.sfhm.se/om-oss/personuppgifter/

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!