Sociala medier

Följ Flygvapenmuseum i flera sociala medier!

Facebook

Följ Flygvapenmuseum på Facebook. Då får du veta mer om vad som händer bakom kulisserna på museet. Här publiceras bilder och videoklipp, varav många du inte kan se någon annanstans.

www.facebook.com/flygvapenmuseum

Instagram

Följ Flygvapenmuseums intendenter Rickard Käsper och Linnea Holmberg Wensby på Instagram. De arbetar med museets samlingar och delar med sig av sina kunskaper och sin vardag på jobbet. Sök på @swedishairforcemuseum. Inläggen är delvis på engelska.

www.instagram.com/swedishairforcemuseum

Är du intresserad av Flygvapenmuseums barn- och ungdomsaktiviteter? Följ museipedagogerna Veronika Baumgardt och Karin Holmqvist, och museivärdarna Amalia Asmundsson och Hillevi Köhl på Instagram. Sök på @flygvapenmuseum och ta del av pysseltips, videoklipp på experiment och annat som händer inom den pedagogiska verksamheten.

www.instagram.com/flygvapenmuseum

Tottes flygblogg

Torsten Nilsson är chef på Flygvapenmuseums samlingsenhet och driver bloggen Tottes flygblogg. En stor del av det arbete som sker i samlingarna syns inte utåt, men i bloggen går det att läsa om allt från flygplan till föremålsvård.

www.flygvapenmuseum.se/tottesflygblogg

Praobloggen

Alla praoelever på Flygvapenmuseum bloggar. I Praobloggen kan du läsa om elevernas upplevelser och intryck under praoperioden.

www.flygvapenmuseum.se/praobloggen

Youtube

På Flygvapenmuseums Youtube-kanal kan du se filmer som har producerats på och om museet. Kanalen innehåller bland annat korta filmer om flygplan, inte minst om den nedskjutna DC-3:an, och reklamfilmer om museets utställningar.

www.youtube.com/flygvapenmuseum

bannerblock_nyhetsbrev3.jpg

Vad är på gång i museet? Anmäl dig till nyhetsbrevet!